Tere-Fere-Csere-Hobbi-Börze

A Magyar Éremgyűjtők Nógrád Megyei Szervezete szeretettel vár minden érdeklődőt 2017.október 15.-én vasárnap 9-12 óráig Salgótarjánban a József Attila Művelődési és Konferencia Központban.
Fém- és papírpénzek, érmék, plakettek, kitüntetések, jelvények, részvények, képeslapok, telefonkártyák, szódásüvegek, iratok, újságok, könyvek és minden egyéb régi tárgyak vétele, cseréje.

Rákász Gergely: Lords of the Organ orgonakoncert

Október 20. Péntek 18 óra
Salgótarján, Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Hangversenyterme, József Attila út 2A.
Jegyelővétel: Zabari Angélánál az iskolatitkárságon József Attila út 2A Tel.: (20) 248 32 14 és a jegy.hu országos hálózatban, valamint a koncert napján a helyszínen.  Jegyár: 2.500.- Ft.

Kastély Szalon beszélgetés

Június 15-én délután 5 órától újabb Kastély Szalon beszélgetésre kerül sor
a szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum dísztermében.

Babusgató - Baba-Mama Klub - BBMK

"Babusgató"  Baba-Mama Klub indul a Balassi Bálint Megyei Könyvtár Mikkamakk Gyermekkönyvtárában 2016. május 20-án pénteken.

Szvitamin Klub - BBMK

2016. május 18-án 16:30-kor a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban Márton Rezső mentálhigiénés programja az egészséges lélekért.

"Veteránok" – autómodell-kiállítás

A Füleki Vármúzeum ezúttal a „Veteránok“ című kiállításra várja a látogatókat, melyen JUDr. Jaroslav Balčík és Mede Richárd magángyűjteményeiből származó autómodellek és tárgyak, valamint a Losonci Veterán Klub gyűjteményéből való fotók lesznek megtekinthetők.

Közlekedésbiztonsági roadshow Salgótrajánban

A Magyar Autóklub szervezésében a TESCO salgótarjáni áruházának parkolójában felépített rendezvénykamionban öt napon át (április 12.- április 15 között) közlekedésbiztonsági rendezvénysorozat nyitja meg kapuit.

Kapcsolódó hírek

Minden jog fenntartva © 2004-2017. Tarjáninfó.hu