Kastély Szalon beszélgetés

Június 15-én délután 5 órától újabb Kastély Szalon beszélgetésre kerül sor
a szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum dísztermében.

Babusgató - Baba-Mama Klub - BBMK

"Babusgató"  Baba-Mama Klub indul a Balassi Bálint Megyei Könyvtár Mikkamakk Gyermekkönyvtárában 2016. május 20-án pénteken.

Szvitamin Klub - BBMK

2016. május 18-án 16:30-kor a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban Márton Rezső mentálhigiénés programja az egészséges lélekért.

"Veteránok" – autómodell-kiállítás

A Füleki Vármúzeum ezúttal a „Veteránok“ című kiállításra várja a látogatókat, melyen JUDr. Jaroslav Balčík és Mede Richárd magángyűjteményeiből származó autómodellek és tárgyak, valamint a Losonci Veterán Klub gyűjteményéből való fotók lesznek megtekinthetők.

Közlekedésbiztonsági roadshow Salgótrajánban

A Magyar Autóklub szervezésében a TESCO salgótarjáni áruházának parkolójában felépített rendezvénykamionban öt napon át (április 12.- április 15 között) közlekedésbiztonsági rendezvénysorozat nyitja meg kapuit.

Palóc Húsvét a Füleki Várban

Húsvéthétfőn, március 28-án délelőtt 10 órai kezdettel 11. alkalommal kerül megrendezésre a Palóc Húsvét a Füleki Várban. A rendezvény korábbi házigazdái után (Motolla Kézműves Kör, Szülőföld PT, Pro Gaudio PT, Füleki Vármúzeum) a Palóc Húsvét történetének újabb évtizede a Füleki Városi Művelődési Központ rendezésében indul.

Fair Play Football Roadshow 2016

Fair Play

A Fair Play Football Roadshow ötödik évada 2016. március 26-án veszi kezdetét. A bajnokság bírók és síp nélkül, a fair play szellemiségét közvetítő mediátorok bevonásával kerül megrendezésre.

  • 1
  • 2

Kapcsolódó hírek

Minden jog fenntartva © 2004-2017. Tarjáninfó.hu